Ideje feldobni az otthonunkat - Falmatrica

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Már eltelt néhány év a falmatricák lakberendezésben való megjelenése óta, ugyanakkor mindig hódítanak a legújabb lakástrendek alapján is.

Ha egyedi otthont szeretnénk varázsolni családunk számára, akkor a lakásfelújítás után tegyünk fel falmatricákat!


Új légkör a lakásban


Ha falmatricákat helyezünk el a lakás egy-egy helyiségében, akkor nem csak új színeket kölcsönözhetünk a lakásunknak, hanem fiatalossá, dinamikussá és vidámabbá tehetjük.
Az öntapadós falmatricák zömét egy egyszerű mozdulattal leszedhetjük a falról anélkül, hogy nyomot hagyna, így még arra is lehetőségünk nyílik, hogy akár évente lecseréljük őket.

Ma már a falmatricák alkalmazása annyira elterjedt napjainkban, hogy rettentő széles kínálatból válogathatunk kedvünkre.  Akár a nappali vagy az előszoba falát szeretnénk  vele díszíteni, egy jól megválasztott falmatrica kedvező hatással lehet a gyerekszoba vagy a konyha hangulatára is

butterfly-1049669_960_720.jpg

Azonban nem csak a falmatricák hódítanak a legújabb-kori lakberendezésben! Egyre népszerűbbek azok a megoldások is, melyek háromdimenziós hatásuk miatt a nagyob tér érzését keltik bennünk. Ezek előnye, hogy rendkívül látványos elemei lehetnek a lakásunknak, hiszen megdöbbentő látványt képesek nyújtani.

A széles választéknak köszönhetően minden stílus követője megtalálhatja az általa kedvelt elemeket.

A kevesebb több elve azonban itt is érvényes és ezt nem szabad elfelejteni, ha matricákat választunk. Egy helyiségben célszerű csak egyet használni, de ha mégis több falfelület mellett döntenénk, akkor stílusában harmonizáló, ugyanabból a falmatrica-családból származó dekorációt helyezzünk a falra.

Ha ezeket az elveket folyamatosan szem előtt tartjuk, akkor egy igazán harmonikus, modern, de ugyanakkor otthonos lakást tudhatunk majd magunkénak, ahová jó hazaérkezni, pihentet, megnyugtat és feltölt minket.