Kiadó lakás Budapest I. ker 782 080 Ft

Leírás

Kiadó lakás az 1. kerületben, a történelmi Vár negyedben, a Dísz téren!

Azonnal költözhető, csodálatos panorámával rendelkező, világos felújított lakás kiadó. A lakás bútorozatlanul kerül átadásra, de hosszú távú bérlés esetén rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, és lehetőség van bútorozottan is bérelni.

Az ingatlan lokációja különleges, hiszen a történelmi városrészben, a Vár negyedben található, közvetlenül a gyönyörű Dísz téren. A környék híres épületei és történelmi látnivalói könnyedén elérhetőek, és egyedülálló atmoszférával rendelkeznek.

A lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A környéken számos étterem, kávézó, üzlet és szolgáltatás található, így minden szükséges kényelmi szolgáltatás könnyedén elérhető. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így könnyedén bejuthat a város más részeire is.

Az ingatlan elhelyezkedése és környezete ideális választás irodának vagy lakásként való hasznosításra. A 2. emeleti lakás hatalmas ablakokkal rendelkezik, így a természetes fény áradásában lesz része, miközben a történelmi városrész pezsgése körülveszi.

Néhány további jellemző:

Felújított lakás
Kiváló panoráma
Bútorozott (hosszú távú bérlés esetén)
Alacsony közös költség (8640 Ft)
Alacsony rezsi (cirkófűtés)
Klíma

A lakásban dohányozni nem lehet, kisállat nem hozható. Minimum 1 évre bérelhető.

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést a történelmi Vár negyedben, a Dísz téren található csodálatos lakás bérlése felé.

Lakás részletei

Ár: 782 080 Ft/hónap
Méret: 78 négyzetméter
Azonosító: 11377845
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Hasonló lakás hirdetések

Kiadó lakás

Budapest I. ker

C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY   -----------------------------------------------------------------  T ...

Hasonló lakás hirdetések

Kiadó lakás

Budapest I. ker

C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY   -----------------------------------------------------------------  T ...