Kiadó lakás Budapest VIII. ker 450 000 Ft

Leírás

Kiadó a Népszínház utcában egy felújított, 120 m2-es, 3 + 1 félszobás, klimatizált, panorámás lakás. Ön lesz az első lakó, aki élvezheti a teljes körű felújítás előnyeit. Az ingatlan felszereltsége: minőségi konyhabútor márkás gépekkel (főzőlap, sütő, mikró, hűtő, mosogatógép). A szobák bútorozatlanok, de hosszútávú bérlés esetén megbeszélés tárgyát képezi azok bebútorozása.
A fűtése új, kondenzációs kazánnal és radiátorokkal, a fürdőszobában padlófűtés és törölközőszárító található. Az új vízhálózat fogyasztását külön vízóra méri. Háromrétegű hő- és hangszigetelő üveggel készült fa ablakokkal felszerelt. Magas minőségű járólapok és burkolatok találhatók. A lakásban két fürdőszoba van. A közlekedés kitűnő, a II. János Pál térnél a METRÓ, a ház előtt busz és villamos megálló található. A
minimális bérleti idő 12 hónap. A bérleti díj 450 000 Ft/hó + rezsi, a szerződéskötéskor kettő havi kaució + egy havi lakbér fízetése szükséges. Dohányzás és kisállat tartása az ingatlanban nem megengedett.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi aloldalán talál.
Érdeklődni: Reppl Tamás +36 70/931-6052
e-mail: [email protected]

Kérem hivatkozzon az alábbi azonosítóra:

Referencia szám: 435428

Lakás részletei

Ár: 450 000 Ft/hónap
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11279182
Irodai azonosító: 435428-4411682
Cím: 120 nm-es lakás kiadó Budapest 8. ker.
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift

Térkép


Így keressen kiadó albérletet négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a kiadó albérletek
listáját
Válassza ki a megfelelő
kiadó albérletet
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra