Kiadó lakás Budapest VII. ker 5 070 Euro

Leírás

P15718

Blaha Lujza térnél bútorozott, minimál stílusú luxuslakás hosszabb-rövidebb távra is kiadó!

Budapest központjában a Blaha Lujza térnél, diplomáciai helyszínek közelében (Andrássy út, Stefánia út) múlt század elején épült nívósan felújított 5 csillagos palotában minimál stílusú luxuslakás hosszabb-rövidebb távra is kiadó (akár 1 hónap is). A 85 m2-es Prestige Suite lakosztály áll egy amerikai konyhás nappali-étkezőből, 2 hálószobából (királyi ágymérettel) és egy fürdőszobából. A konyha olasz stílusban berendezett, teljesen felszerelt (hűtő, mélyhűtő, mikrohullámú sütő, kávé- és teafőző gépek, edények, tányérok, evőeszközök, poharak). A lakás légkondicionált, található benne egy nagy síkképernyős TV, műholdvevő, internetkapcsolat, egy laptop méretű széf, hajszárító és saját telefonvonal. A bérleti díj tartalmazza a heti kétszeri házvezetést, a spa használatát (úszómedence, gőzfürdő, szauna, fitnesz terem) és az állandó Wi-Fi elérést. Igénybe vehető az épület étterme, kávézója, szalonja, éjjeli bárja és recepciója.
A bérleti díjon felül igénybe vehető kontinentális reggeli 12 Euro/napidíjért, parkolás 4.500 Ft + ÁFA napidíjért vagy 22.000 Ft + ÁFA havidíjért.

Ajánljuk első sorban diplomatáknak, üzletembereknek, hírességeknek, átutazóknak, határozott vagy határozatlan ideig Budapesten tartózkodóknak.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/15718

Lakás részletei

Ár: 5 070 Euro/hónap
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 6033954
Irodai azonosító: P15718
Cím: 1073 Budapest
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift

Térkép